SEGÍTSEN, HOGY TÖBB CIVIL SZERVEZET KAPJON TÁMOGATÁST!

Tavaly mintegy 5 milliárd forint SZJA 1%-tól estek el a civil szervezetek a magánszemély adózók által nem leadott rendelkező nyilatkozatok miatt!

Célunk az, hogy minél több vállalat segítsen gyűjteni az 1%-os rendelkező nyilatkozatokat, hogy semelyik munkatárs se feledkezzen meg erről a fontos ügyről! 

Ez egy egyszerű és hatékony társadalmi felelősségvállalási program, amely Önöknek nem kerül semmibe, mégis rengeteg civil szervezetet segíthetnek vele!

Legyen az Önök cége is 1% barát munkahely!

Csatlakozzanak és használják a logót!
Segítsék ezzel az Etikus Adománygyűjtő Szervezetek munkáját!

- Miben segítünk -

Mi minden háttéranyagot biztosítunk, Önöknek csak annyi lesz a dolga, hogy ezeket eljuttassák dolgozóikhoz, és egy gyűjtőpontot üzemeltessenek, ahol az aláírt nyilatkozatokat egy lezárt borítékba téve a munkatársak leadhatják, amiket Önöknek (egyben) postázniuk kell május 22. előtt a NAV részére.

Az akcióban résztvevő cégek, intézmények jogosulttá válnak az „1% barát munkahely” logó használatára, illetve az akció végén a résztvevő vállalatok számára oklevelet is kiállítunk!

- Mit kell tennie ehhez? Segítünk - Lépésről lépésre -

 • 1. A Hely kijelölése

  Jelöljön ki egy helyet (vagy ha több telephelyük van, akkor akár helyeket), ahol az 1%-os rendelkező nyilatkozatokat gyűjteni fogják.
 • 2.  A Gyűjtődoboz & Kellékek

  A gyűjtőpont(ok)on helyezzen el egy dobozt illetve nyomtassa ki és tegye a doboz mellé az általunk készített anyagokat.
 • 3. Alkalmazottak értesítése

  Értesítse alkalmazottait az akcióról (ehhez minta plakátokat és minta e-maileket készítettünk).
 • 4. Működtetés

  A gyűjtőponto(ko)n (lezárt borítékban) leadott nyilatkozatokat legkésőbb május 22-én adja postára a NAV-nak.

- Csatlakozás -

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, akkor kérjük, hogy adja meg elérhetőségeit az alábbi linken, hogy el tudjuk küldeni Önnek a kapcsolódó anyagokat és információkat.

 

 

Fontos: Mindenkire számítunk!

Ha Ön nem döntéshozó ebben az ügyben, kérjük továbbítsa kezdeményezésünket az illetékesnek, és segítsen meggyőzni őt, hogy az Önök cége, szervezete is csatlakozzon!

- Kik vagyunk? -

Az akciót az Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete (ASZÖT) indította el. A Testület tagjai az adományozói bizalom megerősítésén dolgoznak, és ennek érdekében fogadták el magukra nézve kötelezőnek az adománygyűjtésre vonatkozó Etikai Kódexet, melynek fő sarokpontjai a hitelesség, törvényesség, átláthatóság és nyilvánosság. A Testülethez bármely civil szervezet csatlakozhat, aki vállalja a feltételeket és sikeresen átesik a Kódex szempontjai alapján kialakított monitoring folyamaton. A Testület tagjai „Etikus Adománygyűjtő Szervezet” logót használhatnak.

- Az akció főtámogatója -

 
 
Ha cégének fontos, hogy olyan banki partnere legyen, amely egész évben tesz a civil szervezetekért, ismerje meg a MagNet Bankot, ahol az éves nyereség 10%-ával, cége minden bankkártyás költésével egy jó társadalmi ügyet segíthet a bank pénzén.
 
 

 

- Információkérés -

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, akkor kérjük hogy adja meg elérhetőségeit, hogy további információkat tudjunk küldeni Önnek az akcióról.
 

- Kapcsolat -

Adománygyűjtő Szervezetek Önszabályozó Testülete
www.atlathatosag.eu

Elérhetőségek:
Tel: 06-30-539-2273
E-mail: info@atlathatosag.eu